Bodi SREČNA! Zakaj bi se obremenjevala?

Skrbi so tihi morilec.
So kot strup s počasnim delovanjem. Kot kronična bolezen. V resnici so skrbi veliko nevarnejše od kakšne fizične bolezni. Ne vplivajo zgolj na naša telesa, temveč tudi na naš um.

Če resnično pomisliš, se je pravzaprav res škoda obremenjevati glede česarkoli.
Kar nekoliko butasto je obremenjevati se glede preteklosti in prihodnosti. Nihče ne more spremeniti preteklosti. Kar se je zgodilo, se je zgodilo. Zakaj bi imela skrbi? Kako lahko nekaj, kar se sploh še ni zgodilo, vpliva na nas? Zakaj smo tako prepričani, da nas čaka mračna prihodnost? Stvari se lahko odvijejo v naš prid. Zakaj bi se potem obremenjevala? Skrbi nas samo izmučijo in nam zmanjšajo zmožnost razmišljanja in načrtovanja. Spodbujajo negativno razmišljanje. Namesto, da se obremenjuješ, bi morala uporabljati zaobljube in pozitivne misli.

Če bi lahko skrbi dejansko reševale težave, potem bi se vsi trudili kar najbolj obremenjevati se glede čisto vsega. Vendar reševanje težav od nas ne zahteva obremenjevanja, temveč jasno razmišljanje in načrtovanje. In slednje nam skrbi še kako otežijo. Mnoge stvari se bodo zgodile, ne glede na to, ali se obremenjujemo ali ne. Če bo deževalo, bo pač deževalo.

Skrbijo nas čisto majhne stvari. Iz njih si ustvarimo najslabše možne scenarije. Razjezila si svojega šefa. Skrbi te, da te bo odpustil. Pa kaj zato? Saj ni konec sveta! Še vedno si živa! Morda boš dobila boljšo službo! Še vedno te skrbi. Strah te je iti v službo naslednji dan. Razmišljaš, da bi raje kar dala odpoved. Zaskrbljena vstopiš v pisarno. Šef te pokliče. Se ti opraviči. Dejansko je bila napaka njegova!

Ne skrbijo nas samo majhne stvari, tudi z navidezno velikimi se radi obremenjujemo. Stvari, ki se danes zdijo najpomembnejše, se bodo že jutri morda zdele povsem nepomembne.

  • V svojih študentskih letih si se sigurno obremenjevala, ker si na izpitu izbrala napačen odgovor, čeprav si v resnici poznala pravilnega. Pa je šlo morda za vprašanje, ki je bilo vredno natanko pol točke.
  • Kako zelo si se obremenjevala, katero obleko obleči na tisti dogodek, ko si srečala, fanta (ali dekle), ki ti je bil všeč?
  • Ali pa ko se je odselila tvoja prijateljica?

Ko gledaš nazaj – se je bilo dejansko vredno sekirati po cele dneve in izgubljati živce? Zakaj bi se obremenjevala glede politega mleka, razbitega kozarca ali pa zamujenega avtobusa?

Ampak seveda, nihče se ne obremenjuje, ker bi v tem užival. Skrbi se nam prikradejo kar same od sebe in nato zlepa nočejo oditi. Ampak obstaja veliko ljudi, ki se ne obremenjujejo.

Izgleda je vse skupaj samo slaba navada. In tako kot velja pri vseh slabih navadah – tudi obremenjevanja se je izredno težko odvaditi.

Zato, prvič, ne dovoli, da ti skrbi pridejo v navado.
In drugič, če ti prvi korak ni uspel, poskusi preusmeriti svoje misli. Pomisli na kaj pozitivnega. Zamoti se s fizično aktivnostjo.
In drži se stran od ljudi, ki kronično zgolj premlevajo svoje skrbi in povsod vidijo le slabe stvari.

Namesto da se ukvarjaš s povsem nepotrebnimi skrbmi, raje energijo porabi, da narediš pozitivno spremembo.

IN BODI SREČNA!

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: