O Ireni

Irena Kahne

Verjamem, da lahko popolnoma spremenimo svoje življenje samo z eno samo mislijo, eno samo odločitvijo in enim samim korakom. Verjamem, da je moč znotraj nas močnejša od vseh izzivov, ki nam jih življenje postavi na pot. Verjamem, da smo skupaj močnejši. Verjamem v ljubezen na prvi pogled in verjamem, da se vztrajnost vedno izplača.

Moje ime je Irena in nisem bila vedno tako polna življenja in nisem bila vedno tako pozitivna. Tako kot mnogi, tudi jaz sem na svoji poti doživela veliko izzivov, ki so mojo vero v sebe omajali v temeljih.

Skozi leta izobraževanj sem tako postala Klinična Hipnoterapevtka, Mojster Praktik Hipnoze, Regresoterapevtka, Advanced RTT terapevtka, RTT trener, Positive Psychology Coach, mentorica in avtorica.

Največja novost, ki jo s ponosom predstavljam je, da sem pridobila s strani ABH (American Board of Hypnotherapy) akreditacijo za TRENERJA HIPNOZE in tako postala prva slovenka, akreditirana s strani ABH, ki nosi ta naziv.

Tako bom poleg stalne prakse s svojimi klienti izvajala mednarodna izobraževanja za nove Praktike Hipnoze in Mojstre Praktike Hipnoze ter ostale delavnice. Tako je nastal inštitut pod imenom MINDOLOGY INSTITUTE.

S pomočjo hipnoze sem že mnogim pomagala premagati strahove, izgubiti odvečne kilograme, povrniti njihovo samozavest, predvsem pa jim pomagala znova vzljubiti sebe ter jim vrnila tisti srčni utrip sreče.

POT UČENJA IN SPOZNAVANJA
sebe in energij

Takoj po srednji šoli me je življenje odneslo na morje in sem skoraj 10 let preživela zaprta v pločevinasti konstrukciji, ki je iz mene naredila osebo, ki se je popolnoma uspelo zapreti vase in zakleniti vsa čustva pred svetom. Delo na potniški ladji me je naučilo, da jaz nisem pomembna, da biti uspešen vodja pomeni teptati druge, da nič ni določeno, da je življenje en sam velik boj za preživetje. Pridobila sem doktorat iz življenskih ved, ko sem bila na vrhu svoje pomorske kariere a v sebi manjša od mravlje. V težkih dneh sem uteho iskala v knjigah in ure posedala v knjigarni majhnega mesteca Ramsgate v Angliji. Takrat, tik pred popolnim notranjim zlomom, je v moje roke prišla knjiga, ki je spremenila potek mojega življenja... knjiga znanega angleškega hipnotizerja Paul-a Mckenna. Hipnoza je tako leta 2007 postala del mojega vsakdana. Včasih ko nam v življenju steče vse tako kot mora, včasih nehamo delati na sebi in si mislimo, da smo zopet neuničljivi, da zmoremo vse, da lahko prenesemo vse in da zopet sebe postavimo na zadnje mesto. 2010 me je doletela nova preizkušnja, ko sem prvič iz ust svoje ginekologinje zaslišala besede: rak materničnega vratu. Svet se je sesul, vse je naenkrat postalo tako krhko in sanje o družini so postale v tistem trenutku le bežen spomin neke daljnje želje.

Vsakodnevno sem se spraševala, zakaj jaz in iskala krivičnosti tega sveta in kljub uspešni operaciji se je moj boj nadaljeval, ko nisem mogla zanositi. Ko sem po dolgotrajnem porcesu le zanosila, je v moje življenje po porodu prišla poporodna depresija in boj se je nadaljeval. Krivico sem zopet iskala zunaj sebe. Pozabila sem na sebe in zato sem se konstantno vozila na vrtiljaku, kjer mi je vse bolj postajalo slabo. Nisem našla poti ven. Kako ustaviti za začaran cikel.

Začel se je moj ponovni notranji dialog in v darilo sem prejela knjigo. Knjigo o hipnozi.

V tistem trenutku sem se zavedala, da za moje težave niso krivi drugi, niso krive okoliščine in dogodki. Nihče pravzaprav ni bil kriv, niti jaz. To je življenje, ki prinese izzive, vendar je na nas, kako se bomo teh izzivov lotili. Kako jih bomo premagali.

Od tistega trenutka dalje, nisem nehala skrbeti za sebe in sem se popolnoma predala spoznavanju svojega uma, spoznavanju veščin in tehnik, ki so me postopoma pripeljale do popolnega preobrata v mojem načinu razmišljanja in popolni osvoboditvi in depresije.

Poleg vsega pa sem velika ljubiteljica kave in misterijev, obožujem serijo “Friends”, pisane kulije in ples. Sem ponosna mama dveh izjemnih otročičkov, ki me vsak dan naučita nekaj novega.

Z MOJIMI UČITELJI
in mentorji

Moja radovednost in želja po dodatnem znanju sta me vodili do udeležbe na seminarjih, na katerih sem se izšolala za:

 • regresoterapevtko (pri svetovno znanem regresoterapevtu Jan-Eriku Sigdellu),
 • praktika hipnoze (Mastermind akademija, master trener NLP, dr. Aleksander Šinigoj),
 • v Londonu sem se učila od svetovno znanih mojstrov NLP in hipnoze dr. Richarda Bandlerja in Paula McKenna,
 • mojster praktik hipnoze od neverjetnega Philippa Holta,
 • v novembru 2018 za RTT terapevta ter hipnoterapevta (Rapid Transformational Therapy Practitioner, Marisa Peer),
 • v maju 2020 za kliničnega hipnoterapevta (Clinical Hypnotherapist, Marisa Peer),
 • RTT trenerja kar mi omogoča, da assistiram na tečajih Marise Peer in sem mentor mnogim študentom iz celega sveta,
 • Life Coach-a (certificiran programa svetovno znanega hipnoterapevta Steve J. Jonesa).
 • Batchelor of Hypnotherapy in v zaključni fazi oddaje doktorskega dela za pridobivanje naziva Doctor of Hypnotherapy
 • Positive Psychology Coach pod mentorstvom Niyc Pidgeon
 • Trener Hipnoze certificirana kot prva v Sloveniji s strani ABH (American Board of Hypnotherapy)

VERJAMEM, DA ZNANJA NI
nikoli dovolj

Moj razvoj in mojo rast zaznamovali tudi moji mentorji z različnih področij in sicer:

 • Lenja Faraguna (MMA – Modern Marcareting Academy), od katere se vsakodnevno učim (saj sva istočasno postali soustvarjalki in veliki prijateljici), kako na prvem mestu poskrbeti za sebe;
 • Marie Forleo in njen neverjeten program B-School;
 • svojo duhovnost in povezavo znotraj sebe pa nadgrajujem s pomočjo neverjetne Gabby Bernstein in njene akademije Spirit Junkie.
 • Regan Hillyer in njen odličen BE YOUR BRAND program;

NAJVEČJA MOČ SE SKRIVA
v nas samih

Hipnoza je še danes nekaj, kar me vedno znova preseneti in vedno znova odkrivam, kako močni pravzaprav smo ter koliko tega je skritega v nas samih. Vsega smo zmožni, le prave gumbe moramo prižgati.

Hvaležna sem, da lahko zdaj drugim pomagam prižigati te gumbe in spreminjati vzorce in navade ljudi, ki v svojem življenju želijo več. Prepričaj se v svojo moč s pomočjo hipnoze in presenečen/-a boš, kaj vse lahko dosežeš.

Kombinacija neprecenljivih let praktičnih izkušenj in pridobljenega neprecenljivega teoretičnega znanja mi daje edinstveno sposobnost razumevanja, da se ne moreš osvoboditi, dokler ne slediš željam svojega srca, kot sem pred leti preverjeno doživela na lastni koži, ko mi je v življenje stopila depresija.

Dovoli mi, da ti pomagam razkriti moč, ki jo nosiš v sebi, spremeniti tista negativna prepričanja in ti dati priložnost, da se zopet vzljubiš.

MOJI
certifikati

SAMO EN KLIK
in lahko ti pomagam

Z veseljem ti prisluhnem in pomagam doseči želene spremembe v svojem življenju. Na voljo sem ti za dodatna vprašanja.

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: