Uživajmo v življenju

Uživajmo v življenju blog Irena Kahne

Kako nam hipnoza lahko pomaga pri hujšanju?

Piše Andreja Freyer – Uživajmo v življenju

Hujšanje s hipnozo je na nek način primerljivo hujšanju v fitnesu. Medtem ko v fitnesu treniramo svojo zunanjo podobo, s hipnozo treniramo svojo notranjo podobo in svoj um.

Tako vsaj pravi Irena Tul, ki je pred kratkim na tržišče poslala zanimiv izdelek – Hipno Fit Planer. ‘Ideja za planer je nastala lansko leto, nekaj mesecev po rojstvu hčerke in takrat sem se tudi končno odločila narediti korak naprej pri izgubi odvečnih kilogramov. Zelo rada si vse zapisujem, zato sem si želela nekako zapisati tudi to pot obenem pa na tak način voditi tudi tudi evidenco napredka in vsega, kar sem počela, da me je pripeljalo do cilja.  Iz ideje o pomoči sebi se je potem rodila ideja, da na pot preobrazbe ne grem sama, ampak nudim motivacijo tudi drugim, hkrati pa dobim dodatno motivacijo tudi jaz. Hujšanje je bilo zame res novo področje, saj sem bila vedno aktivna športnica in s težo nikoli nisem imela težav. Kasneje pa sem zaradi zdravstvenih težav, hormonskih terapij in nosečnosti kilograme veselo nabirala. Ker sem se zadnja štiri leta skrivala v vlogi mamice in sebe postavila na zadnje mesto, je končno napočil čas, da vzamem v roke skrb tudi za svoje zdravje in svoje počutje. Nisem želela čakati, da shujšam, da se uredijo druge stvari in zato sem se odločila, da delim svojo zgodbo in svojo preobrazbo z drugimi,’ pripoveduje Irena. Hipno Fit Planer opisuje kot našega novega prijatelja. Postane del nas, del našega dneva in del našega življenja. Vodi nas skozi dan, nas uči hvaležnosti in ponuja trenutek samo za nas. Najbolj pomemben del planerja pa je CD s posneto hipnozo s pomočjo katere dobimo pravo motivacijo in končno začnemo spreminjati svojo podobo od znotraj. Spreminja se naš odnos do hrane in do gibanja. Ob poslušanju hipnoze pa vse občutke in spremembe beležimo v Hipno Fit Planer.

Najbolj pomemben del planerja je CD s posneto hipnozo s pomočjo katere dobimo pravo motivacijo in končno začnemo spreminjati svojo podobo od znotraj.

Planer je energijsko informiran

Za vsako novo spremembo je potrebnih 21 dni, da preide v navado, da jo telo sprejme kot nekaj vsakdanjega in samoumevnega, zato je ključnega pomena, da hipnozo poslušamo 21 dni zaporedoma.. “Hipnoze tujih hipnoterapevtov, ki sem jih poslušala jaz, so običajno trajale približno 45 minut, ker pa sem zdaj mamica in vem, kako dragocen je čas, sem ustvarila močno hipnozo in jo strnila v 11 minutni posnetek. Toliko si časa zase lahko vzame vsaka, še tako aktivna ženska in mamica,” razloži Irena. Planer nas vodi čez dan, zapisane so aktivnosti za vsak dan posebej, uči nas hvaležnosti in nas spomni, da si moramo vsak dan zase vzeti vsaj trenutek. Uporaben je tudi za tiste, ki jim ni potrebno hujšati in imajo samo radi, da je njihov dan organiziran in pregleden. Planer ima namreč res veliko prostora za pisanje, saj sta vsakemu dnevu namenjeni kar dve strani.

Kot pravi Irena, je to tudi prvi planer v Sloveniji, ki je energijsko informiran. Zadnjo platnico krasi mogočen vilinski simbol za zmanjševanje, kar še dodatno pripomore k preobrazbi in nas na naši poti energijsko podpira.

Kako poteka hujšanje s hipnozo?

S hipnozo se je Irena prvič srečala pred 13 leti v tujini, ko se je k tej tehniki zatekla, da bi pridobila več samozavesti in notranje moči. Začela je brati knjige, poslušati CD-je in bila vsakič znova navdušena nad rezultati in pozitivnimi spremembami v njenem življenju. Kasneje je ljubezen do hipnoze postala tako močna, da se je odločila, da se izšola za hipnoterapevtko. “Iskala sem primerna šolanja in ugotovila, da hipnoza v Sloveniji ni neznanka in, da to tehniko uporablja že zelo veliko ljudi. Že samo šolanje je imelo zelo pozitivne učinke na moj vsakdan, saj smo veliko vadili in tehnike izvajali udeleženci med seboj. Po končanem šolanju v Sloveniji sem znanje poiskala tudi v tujini. Spoznala sem ogromno enakomislečih ljudi in videla neverjetne spremembe, ki jih prinese uporaba hipnoze. Kot sem omenila, sem hipnozo prej uporabljala bolj na področju samozavesti, zdaj jo uporabljam tudi za hujšanje in, ker sem bila pravi odvisnik od kruha in peciv, sem že zelo kmalu opazila, kako mi želja po tovrstni hrani pojenja in večino časa mi niti ne diši več,” pripoveduje in dodaja, da je hujšanje s hipnozo na nek način primerljivo hujšanju v fitnesu. Medtem ko v fitnesu treniramo svojo zunanjo podobo, s hipnozo treniramo svojo notranjo podobo in svoj um. Naše življenje upravljajo naše misli in prav te so tiste, ki nam prikličejo v spomin željo po nečem pregrešno dobremu – in ne naš želodec. S hipnozo uspešno spreminjamo te signale in jih zamenjamo z bolj zdravimi. Prednost hipnoze je, da pri takšnem hujšanju ni odrekanja in to ni dieta. Enostavno se naučimo jesti bolj zdravo in predvsem končno začnemo poslušati svoje telo, ko ima dovolj. Hipnoza je priporočljiva za vse, ki se želijo rešiti določene razvade ali vzorca in začeti živeti bolj kakovostno. Še vedno sta seveda potrebna naša udeležba in trud, vendar se s pomočjo hipnoze lažje izognemo razvadam in se držimo začrtanega cilja. Hipno Fit planer in hipnoza sta oblikovana tako, da ga lahko uporabljajo tako ženske kot moški.”  Več na portalu >>

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: