Pinky fashion blog

Pinky fashion blog Irena Kahne

Hipno Fit Planer – nepogrešljiv sopotnik na poti do preobrazbe

Piše Tyasha Marcelly – Pinky Fashion Blog

MNENJE/OCENA

Kamorkoli se obrnem, nekdo deli nasvete, kaj jesti, kaj delati, da bi bili bolj vitalni, imeli več energije, izboljšali imunski sistem, preprečili nekatere bolezni in še bi lahko naštevala. V vsej tej poplavi besed, se človek zlahka izgubi. Ampak samo govorjenje in dajanje nasvetov, še nikoli ni obrodilo sadove. Zato preidimo k stvari. Za začetek, ne potrebujete nikakršnih posebnih programov in pripomočkov. Dovolj je le vaše telo,  disciplina, motivacija, (ki je izjemno pomemben dejavnik pri telovadbi, ta pa je precej odvisna tudi od nivoja energije, ki jo imamo pred telovadbo), čas za nekaj minut poslušanja posnete hipnoze, planer in vse to kaka urica-dve na dan. Najpomembnejši del preobrazbe je ravno sam začetek, ki je hkrati najtežji. Največkrat se nam zatakne ravno pri tem, ker ne vemo, kje in kako začeti. Pogosto najdemo najrazličnejše izgovore, da nismo aktivni. Ti izgovori so velikokrat: nimam časa, sem preveč zaposlen/a, nimam volje, nimam denarja,… Ne drži.

Se vam fitnes zdi kompleksna in naporna praksa? Ali raje aerobika ali joga? Ne, ni nam treba vsak dan v športni center. Z malo iznajdljivosti lahko doma delamo najrazličnejše vaje (kot so počepi, izpadni koraki, sklece, zgibi, trebušnjaki, vaje za stabilizacijo trupa, poskoki,..), doma v dnevni sobi pred prižganim TV-jem, brez vseh posebnih rekvizitov. Moja dnevna aktivnost je pilates. Zadnjih nekaj tednov pa sem se spoprijateljila s Hipno Fit Planerjem, ki me zvesto spremlja vsak dan in kateri mi je spremenil nekaj starih navad. Vanj si zapisujem praktično vse, kar načrtujem. To je prehrana, trening, osebne meritve, izračun kalorij, priljubljene recepte,…ali druge aktivnosti, ki jih imam čez dan. Za začetek sem še dodatno zamenjala nekaj živil, ki sem jih bila vajena, z zdravimi. Sestavila sem si najprej okvirni tedenski jedilnik in iz tega izhajam pri načrtovanju sestavin, katere zaužijem. Zjutraj si privoščimo zdrav, obilen zajtrk, ki me čez dan oskrbi z energijo, proti večeru pa so obroki skromnejši.  Telovadim 1-2 uri/dan. Ne pozabite, čeprav boste naredili vse prav, kar se tiče hrane in gibanja, je še zadostno spanje in počitek. Spanje je integralni del zdravega človeškega bivanja – pomembno ni samo za regeneracijo, ampak tudi za hormonsko ravnovesje, kurjenje maščob in dobro razpoloženje.     

Se tudi vi kdaj sprašujete, kako doseči, da bomo delali dobre izbire in se odrekli slabim? Vir do dobrega, veselega razpoloženja in duševnega ravnovesja, sem ravno dosegla s poslušanjem posnete hipnoze. Ugotovila sem, kje so dejansko moje dosedanje napake, kaj je potrebno spremeniti in kako to vse skupaj doseči. Z hipnozo se srečujem prvič, v katero prej nisem verjela, dokler ne samo, da mi je spremenila življenjske slabe navade, okrepila mi je mojo samozavest. Počutim se prenovljena, notranje umirjena in v harmoniji sama s seboj. In ravno táko stanje je treba potrpežljivo vzgajati in negovati ter ohranjati, kajti sicer vsa mučenja telesnega napora in odrekanje razni hrani, nam lahko zmanjšujejo kakovost življenja .Vsekakor se pa po vsem tem počutim bolj svobodno.

Če sem doslej po nekaj tednih naredila vse prav, mi naslednji meseci ne predstavljajo nobenih ovir k željenemu cilju. Posneta hipnoza je moj trud in željo le še dodatno nagradila z izjemnimi rezultati in spremenjenimi navadami na bolje. Dobila sem zelo lepo izkušnjo, zdrav in umirjen način življenja, ki ga znam prenesti tudi v svoj vsakdan. Počutim se zadovoljno in ponosna nase. Hvala Hipno Fit Planerju, da obstajaš!
Zato, čas je, da nehamo z izgovori za neaktivnost. ????

Hipno Fit Planer ima trde platnice, ki so zrcalno srebrne. Planer ima za 6 mesecev vsebin in je namenjen obema spoloma in različnim športnim aktivnostim (pilates, joga, fitnes,… )” Več na blogu >>

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: