Spoštujem se!

hipnoterapija

Danes sem se odločila, da zapis namenim odnosu do sebe. Zakaj je pravzaprav tako pomembno, kakšen odnos imamo do sebe? Kako skrbimo za sebe?

Vsi si želimo ob sebi nekoga, ki nas bo spoštoval, imel rad, nam izkazoval ljubezen, naredil kaj dobrega za nas, nam namenjal pozornost itd., Če pomislimo in se malo ozremo okoli sebe, pa kmalu ugotovimo da včasih spoznavamo ljudi, ki imajo vse prej kot tak odnos do nas. Nas ne spoštujejo, se grdo obnašajo do nas, čeprav si ne želimo takega odnosa, ravno to dobimo. 

Ravno takšne ljudi v svoje življenje pritegnemo.

Pa se kdaj vprašamo, kje je razlog? Zakaj privlačimo take ljudi? 

Zato, ker se sami ne spoštujemo. Ne cenimo. Se nimamo radi. Ker sami sebe ne razvajamo. Si ne posvečamo pozornosti. Se ne poslušamo. In stalno iščemo izgovore, da nimamo časa za sebe, ker je toliko drugih stvari bolj pomembnih. Postavljamo vse drugo v ospredje. Se izčrpavamo. 

Kako naj potem poskrbimo za druge ali pa pričakujemo to od drugih, če še sami zase ne zmoremo? Lahko seveda poskrbimo za vse ostale, vendar nas bo to posledično izčrpalo in pripeljalo do bolezni.

In dokler ne bomo spremenili odnosa do sebe, dokler ne bomo spoštovali samih sebe in se imeli radi, se postavili na prvo mesto, ne moremo pričakovati, da bodo drugi z nami ravnali tako, če sami s seboj ne. 

Spremenite odnos do sebe in spremenili boste odnos drugih do vas.

Torej, poglejte v svoje življenje, v svoje odnose in se vprašajte, kakšni so ljudje do vas. Ljudje so vaša ogledala. In kar vas moti pri drugih ljudeh, vas po navadi moti ravno pri vas samih. Včasih je to težko sprejeti. Vendar prej, ko se zaveš tega, lažje je. Lažje stopaš skozi življenje. In se spreminjaš. Rasteš. 

Na svetu je premalo ljubezni in spoštovanja. Pravega in iskrenega prijateljstva. Ljudje smo preprosto pozabili na sebe. Na odnos, ki je najpomembnejši. Odnos do sebe. In na tem svetu je samo ena oseba, s katero bomo preživeli celo življenje. Uganete, katera? To smo mi sami. 

Zavedajmo se tega. In delajmo na sebi. Na odnosu do sebe.

Vsak dan se poglejte v ogledalo in si povejte, da se imate radi. Vzemite si pet minut in zavestno dihajte. Občutite vsak vdih. Izdih. Najdite stvari, ki vas sproščajo.

Začnite do sebe ustvarjati  odnos, za katerega si želite, da bi ga drugi imeli do vas. Razvijajte spoštovanje do sebe, ljubezen, zaupanje vase. In ko boste to razvili in začeli uporabljati vsakodnevno, ko se boste spremenili vi, se bodo spremenili tudi ljudje okoli vas. 

Verjemite in zaupajte! 

Irena Kahne

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: