7 namigov, kako razviti odlično miselno naravnanost – odličen mindset


Mnogi me sprašujejo, kako razviti odlično miselno naravnanost, saj je le-ta ključnega pomena pri doseganju naših ciljev in doseganja obilja, ki si ga želimo v našem življenju.

Danes zato z vami delim 7 namigov, kako razviti miselno naravnanost, ki vas bo popeljala do vaših ciljev:

1.) Bodite realistični
Imejte realne in dosegljive cilje. Imejte dovolj visoke cilje, ki vas navdihujejo, vendar niso previsoki, da bi vam vzeli pogum za njihovo doseganje. Če ne dosegate svojih ciljev se ustavite in preglejte postavljene cilje. Morda si morate postaviti bolj realističen in dosegljiv cilj.

2.) Postavite si izziv
Če pred seboj nimate nobenega izziva z lahkoto lahko stopicate na istem mestu. Če so cilji hitro in lahko dosegljivi, si postavite višjega.

3.) Bodite v družbi pozitivcev
Ko se družite z osebami, katerih miselnost je negativno nastrojena kmalu lahko podležete njihovemu mišljenju. Tudi vaši znanci so lahko ljubosumni ob vašem uspehu. Zato izbirajte družbo sebi podobnih pozitivcev, ki verjamejo v uspeh in vaš napredek. Bodite v družbi optimistično naravnanih posameznikov, katerih pozitivno mišljenje je nalezljivo.

4.) Zapišite si svoje sanje
Zapišite si razloge, zakaj ste na tej izbrani poti. Poglejte seznam razlogov, ko ne boste verjeli vase, boste imeli preveč dela ali pa se bodo pojavile negativne misli vezane na vaš uspeh. Spomnite se zakaj počnete to kar počnete – kaj predstavlja vaš notranji motor na vaši poti. Seznam razlogov, lahko vsebuje tudi finančne cilje in tudi zakaj želite zaslužiti svoj denar.

5.) Ne krivite drugih
Ne krivite ostalih za svoje napake, hkrati pa ne krivite sebe preveč za lasten neuspeh. Prevzemite svojo odgovornost za napako in se iz nje nekaj naučite. Glejte nanjo kot na motivacijo za vaš napredek in rast. Glejte na storjeno napako kot na učno izkušnjo, da se podobna napaka ne bo več ponovila.

6.) Bodite drzni
Negativna miselna naravnanost se lahko pojavi tudi v trenutkih, ko želimo biti previdni pri enem od korakov na poti do našega cilja. Če imate vedno občutek, da potrebujete plan B preden se odločite za naslednji korak, vas tudi to lahko zadrži pri doseganju vaših ciljev. Zdravo je, da razmišljate o tveganju, vendar pretirana previdnost lahko koga tudi ohromi.

7.) Zaupanje v svoje sposobnosti
Včasih je težko verjeti vase in svoje talente. Če želite razviti pozitivno miselno naravnanost, morate najprej dobro misliti o sebi in o svojih sposobnostih. Morate zaupati v svoje sposobnosti. Vedno lahko obstajajo tudi drugi z enakim znanjem in spretnostmi, vendar nihče nima enake osebnosti in ostalih talentov kot jih imate vi.

Po katerem cilju najbolj hrepenite?

Podelite ga z menoj in pričniva s spreminjanjem vaše miselne naravnanosti, da boste hitreje prispeli do željenega cilja!

Prav zato sem ustvarila online Mindset mastery program,  da bo pot do vašega uspeha lahkotna.

Verjamem v vaš uspeh!

Irena

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: