Glavni trije cilji, ki si jih moraš zastaviti

Glavni trije cilji, ki si jih moraš zastaviti:

1. Izboljšaj svoje fizično zdravje

Kako za vraga boš dosegla katerega koli izmed zastavljenih ciljev, če je tvoje fizično zdravje slabo? Se spomniš, ko si imela nazadnje prehlad, vročino ali pa bolečine v hrbtu? Si imela takrat sploh kakršen koli zagon, da delaš na svojih ciljih? Mislim, da ne. Ampak ko se začneš zdravo prehranjevati in telovaditi, se v svoje telo začne stekati ogromno energije – in naj se gre za pleskanje sobe ali pa za odprtje novega podjetja, dobro fizično zdravje omogoči, da je tvoje cilje veliko lažje doseči. Zato pa vstani iz svoje lene ta zadnje in začni skrbeti za svoje telo. Dobre stvari bodo sledile. Cilji bodo doseženi.

2. Izboljšaj svoje mentalno zdravje

Življenje znotraj kulture, ki nas na dnevni bazi bombandira z informacijami, oglasi, neskončnimi odločitvami in nas hkrati izpostavlja stresnim situacijam v službi, ima ogromen negativni vpliv na mentalno zdravje vse družbe. Živimo v dobi kroničnega stresa. Vsi te stresni dejavniki okrog nas v naših možganih ustvarjajo skupek informacij, zato je zelo pomembno, da se trudimo skupek zmanjšati. Moraš se zavedati, da nas miselni skupek odvrača od uživanja v trenutku. Namesto da bi uživali v svetu okrog nas, se obremenjujemo z vsemi informacijami, ki so zbrane v njem. Poskusi tole. Vzemi grozd in ga z zobmi poči v svojih ustih. Poigraj se z njim in občuti njegovo strukturo, okus, sladkobo. Temu se reče, da vadiš čuječnost. Življenje v trenutku. Zavestno refleksijo. Meditacijo. Bolj kot znaš zmanjšati nepotreben skupek informacij v svojem umu, bolj živiš v sedanjem trenutku in bolj občutiš mir, srečo. Že kratka zavestna reflekcija ali meditacija ima neverjetno moč. Poskusi jo!

3. Izboljšaj svoje finančno zdravje

Naš svet se vrti okrog denarja. Obožujemo denar. In z denarjem ni nič narobe. Denar je naš prijatelj. Edinokrat, ko nam denar povzroča bolečino, je, ko denar dolgujemo. In kdaj se to zgodi? Ko živimo izven svojih okvirov zmožnosti. Ker z lahkoto dobimo kredit. Ker celotna kapitalistična družba temelji na nenehnem potrošništvu. Imeti svoje finance pod nadzorom pomeni imeti svobodo, nadzor in povečane priložnosti. Slabe finance pa te na drugi strani vklenejo v lisice in te spravijo pod ogromen stres, skrbi, zaprejo se ti mnoge priložnosti. Zato je izbira čisto preprosta. Pozabi na vse družbene in statusne simbole. Pozabi na vso tekmovanje s sosedi, kdo ima boljše naprave, obleke, avto. Recept za dobro finančno stanje je povsem preprostio. Živi znotraj svojih okvirov zmožnosti. Čisto preprosto. Naj ponovim. Živi znotraj svojih okvirov zmožnosti.

Glavni trije cilji so lahko doseženi tudi s pomočjo RTT. Ali si to vedela?
Da jih osvojiš, namreč potrebuješ MOTIVACIJO. In da si motivirana, moraš resnično razumeti, kdo si.

RTT je nežna in učinkovita terapija, ki uporablja različna orodja, s katerimi se boš začela imeti rada. In ko se imaš rada, boš dovolj motivirana, da boš naredila vse kar je potrebno, da izboljšaš svoje življenje.

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: