Strast zaneti ogenj v tvoji duši

Čas je, da prebudimo strast v sebi. Mnogi ljudje poskušajo zadržati divji ogenj znotraj sebe, vendar jih ta neumorno žre direktno v njihov center.

Nekateri ga poskušajo zadušiti z alkoholom, drugi z drogo, tretji ga poskušajo prekriti z zasvojljivim nakupovanjem, delom, ukvarjanjem z otroki, vero, seksom. Baby Boomer-ji so iskali večno mladost in si želeli, da bi spremenili svet. Mislili so, da ne bodo nikoli rabili odrasti, vendar so. Mislili so, da bodo spremenili svet in res so ga.

Prejšnja generacija je neutrudno iskala Ameriške sanje. Nekateri so jih našli. Mnogi jih niso. Zdi se, da trenutna generacija išče uspeh. Vseeno pa se razdor med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo, nenehno povečuje.

Vsaka generacija in vsak posameznik znotraj nje vedno lovi nekaj, vendar se mu to pogosto izmuzne. 

Ogenj prinaša tako energijo kot neudobje. Skrivnost, kako si z njim pomagati, da se nam tisto nekaj ne izmuzne iz rok pa je, da uporabimo neudobje kot svoj motivator in energijo ognja kot svoje gorivo.

Redfield in Celestinska prerokba govorita o tem, da moramo na situacijo pogledati tudi iz zgodovinskega zornega kota. Prvi človek je deloval tako, da je iskal način, kako zadovoljiti svoje fizične potrebe. Ko mu je to uspelo, je raziskoval in osvojil svet in nam ga položil na pladenj. Ker se ne rabimo več tako boriti za preživetje, zdaj moderni ljudje brezglavo tavamo in iščemo nekaj, za kar pogosto niti ne vemo, kaj je.

Ko smo povezani s svojimi koreninami in svojo dušo, se naša strast hitro širi in nas potiska k naslednjemu nivoju našega življenja, učenja ali ljubezni.

V resnici se to ne zgodi le, ko čutimo ljubezen svojega partnerja. Zgodi se tudi, ko čutimo kreativno strast, gorivo, ko delamo zase, za svoje podjetje, družbo, družino. Vsa dejanja, ki od tebe zahtevajo tvojo popolno predanost, zahtevajo strast. Ko izgubiš strast, tvoja duša umre ali pa se vsaj pogrezne v globok spanec. In ko globoko spi, joče in čaka, da jo ponovno najdeš.

Včasih sem se tudi sama bala svoje strasti. Zdela se je tako močna. Strah me je bilo, da če bom pustila, da me vodi, me bo povsem posrkala vase in kar naenkrat nič drugega ne bo pomembno. Vem, da se to lahko zgodi. Zgodilo se mi je že, da sem tako zavzeto delala v poznih nočnih urah, da sem odmislila vse ostalo – čas, spanje, hranjenje. Hkrati pa vem, da moramo imeti v življenju čas tudi za to, da opravimo tista dolgočasna, vsakodnevna opravila. Zato je ravnotežje med obojim v življenju zelo pomembno – ne pozabi pa, da svoje strasti niti pod razno ne smeš odriniti na stran. Tvoje življenje brez nje bo povsem suho in dolgočasno.

Ali se spomniš svoje prve ljubezni? Nič drugega ni bilo pomembno. Zdelo se ti je, da bi lahko za to ljubezen prehodila pol sveta. Se spomniš? Čeprav pogosto tista prva, strastna ljubezen ne obstane, pa ti da občutek, ki ga s seboj nosiš vse življenje. Da ti občutek, kakšno energijo nosi resnična strast. Zato… išči svojo strast in strast te bo našla.

Če vseeno potrebuješ pomoč pri iskanju svoje strasti, pa ti lahko na pomoč priskoči RTT. V tvoji notranjosti namreč odklene čisto vse skrivnosti. Čeprav mnogi mislijo, da na ta svet niso bili poslani z razlogom, pa to ne drži. Verjetno je krivo to, da njihova strast še vedno globoko spi.

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: