Bodi srečna! Stvari, ki jih je človek ustvaril, prinašajo neskončno srečo.

Bog/Univerzum/Energija je ustvaril/-a svet.

Ljudje pa ga na svoj način prav tako pomagamo ustvarjati. Nuja po ustvarjanju je prirojena vsakemu človeku. Bog je ustvaril svet za človeško veselje. In tudi ljudje ustvarjamo stvari za svojo srečo, užitek, udobje in preživetje. Kar je skupno vsem stvarem, ki jih je človek ustvaril, je sreča, ki nam jo naše stvaritve nudijo.

Obstaja neskončno področij glasbe, umetnosti in literature. Če bi se človek odločil posvetiti svoje celotno življenje že samo enemu področju, bi lahko v njem brezskrbno užival do konca svojega življenja. Ljudje smo ustvarili nekatere stvari za lasten užitek – igre in šport, hrano in pijačo, televizijo in motorje, ladje in letala. In seveda, imamo še denar in vse storitve, ki jih lahko človek z njim kupi.

Že samo en žanr filma, eno glasbilo, ena plesna šola, nas lahko napolni z veseljem. Vemo za ljudi, ki so en sam aspekt tega sveta spremenili v svojo strast, se odločili posvetiti mu vse svoje življenje in posledično z njim dosegli ogromen uspeh in veselje. Pa naj gre za opazovanje ptic, raftanje na divjih vodah, tenis , nogomet, poezijo ali filme. V resnici je življenje še prekratko, da bi se lahko naužili vsega veselja, ki ga ponuja v vseh svojih aspektih. Ni problem, da bi svet ponujal premalo veselja. Ravno obratno. Še preveč ga je.

Umetnost, naj gre za prozo ali poezijo, fikcijo ali ne-fikcijo, slikanje, glasbo ali ples, ima moč, da nas povsem prevzame in nas napolni z veseljem. Pravzaprav lahko človek kar živi v svetu umetnosti, čuteč neskončno veselje. Jaz osebno najbolj uživam sedeč pod vrbo poleg mirne reke, pod čudovitim nebom, s knjigo v roki. Ali pa ležeč v postelji, pokrita s toplo odejo, na tih, deževen dan, med poslušanjem najboljših klasik.

Vzemiva za primer literaturo. Branje dobre knjige ti da takšen užitek, da ga že skoraj težko začutiš v resničnem svetu. Dejansko ne rabiš nobenih zunanjih dejavnikov, le knjigo v roki. Mislim, da na svetu obstaja veliko odličnih knjig, ki bi jih moral prebrati čisto vsak posameznik. Pa to ne pomeni, da moraš od zdaj naprej brati samo še resno literaturo. Občasno si pač moraš privoščiti kakšno takšno – »za dušo«. Da si ustvariš svojo bralno rutino, ti priporočam, da greš za začetek v najbližjo knjižnico in si izbereš knjigo čisto po svojem okusu. Pa ne rabi biti strašansko resna in globoka. Lahko recimo začneš z romanco, kriminalko ali pa celo s stripom! Zvečer se nato udobno namesti na svoj fotelj in beri. In nato naslednji teden poskusi s kakšno drugo knjigo. Ko enkrat ustvariš bralno rutino, pa poskusi še s kakšno bolj resno literaturo. Naj ti postane branje navada, ki te bo spremljala celo življenje.

Prav tako pa se mi zdi tudi šport odličen vir veselja. Ne glede na to, kateri šport izbereš, boš zaradi njega zagotovo čutila veliko veselja in miru. Pa še gibanje je zdravo za tvoje telo. Obstaja pa še ena pozitivna lastnost športa – medtem, ko si aktivna, so tvoje misli daleč stran od tvojih vsakodnevnih problemov. Preprosto na njih sploh ne misliš, medtem ko se giblješ. Če pomisliš – dejansko je šport neke vrste meditacija. »Skrivnost sreče je ta; naj bodo tvoji interesi čim obširnejši in naj bodo tvoji odzivi na stvari in ljudi, ki te interesirajo, čim bolj prijazni, namesto sovražni.« – Bertrand Russell.

S tem, ko boš našla notranji mir, boš postala gospodarica svoje sreče in verjela ali ne – srečo je veliko lažje najti, kot se zdi na prvi pogled.

RTT je nežna in učinkovita terapija, ki ti vrne v roke vajeti tvojega življenja, da ponovno začneš nadzorovati in ustvarjati vse, česar si želiš.

Ne glede na to, katero pot boš v življenju izbrala, pa ne pozabi…

BODI SREČNA!

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: