Ko počnete to, kar vas veseli, občutite svobodo

Miselna svoboda

Vsaka misel je energija in vsaka energija stremi k temu, da se manifestira.

Energijo ne moremo niti zapreti in niti blokirati, v vsakem primeru bo stekla. V kolikor naredimo nekaj, da bi našo energijo ustavili, vam povem, da bo vedno našla načine, da se izrazi na takšen ali drugačen način. Če ne sledimo toku svoje energije, svoje intuicije, če plavamo v nasprotno smer toka, se bo energija izrazila v obliki bolezni, utrujenosti, depresije, težav s kožo, razdraženosti, agresivnosti in še ostalih neprijetnih oblik.

Torej, zakaj nebi sledili smeri katero nakazuje naša energija? To je naša pot, naša smer!

Poznate pesem “I did it my way“?

No, kadar počnemo stvari po naše, če smo resnično zvesti sebi, lahko začutimo to izjemno energijo znotraj nas.

Kadarkoli se trudimo biti nekdo druga ali biti drugačni, da bi ustregli svojim staršem, prijateljem, šefu, ženi, možu, sosedu in ostalim, se bo naša energija zataknila. Vem, da ste nekateri ta trenutek pomislili: “ampak, ali ne bom sebična ali izobčena iz družbe, če stvari delam na svoj način?“. Ne!

Postali boste VI! To je tista prava svoboda: ko postanete VI, točno takšni kot ste.

Lahko si za trenutek predstavljate, da je svet kot ena velikanska garderoba, vsak izmed nas nosi svoj kostum. Obstaja samo en kostum, ki vsakemu izmed nas ustreza perfektno in kot ulito. V kolikor pa želimo biti nekdo drug, pa kar naenkrat nosimo na sebi kostum, ki nam je bodisi prevelik ali pa premajhen, predvsem pa nam v njem ni udobno.

To pa pomeni tudi to, da smo v takem trenutku ukradli kostum, ki pripada nekomu drugemu, to pomeni tudi to, da nismo na pravem mestu, ob pravem času, ob pravih ljudeh! Vzeli smo mesto nekomu drugemu, vzeli smo njegov kostum!

Vprašamo se, kako lahko vemo, če smo na pravem mestu ob pravem času s pravimi ljudmi?

Obstaja zelo enostaven kriterij, da to ugotovimo: v našem umu zmanjka vprašanj! Tisto kolo, ki se je neprestano vrtelo v naših glavah, se enostavno ustavi, samo od sebe. To začutimo: počutimo se dobro, vse je naenkrat »vredu«, ljudje nas opazijo, predvsem pa znotraj sebe čutimo izjemen mir. Vse pade na svoje mesto. Vprašanja izginejo in naredijo prostor miru.

V kolikor se še vedno bojujete s seboj in v sebi nosite nešteto vprašanj, na katere ni odgovorov, pomeni, da še vedno niste našli tisto pravo mesto ob pravem času s pravimi ljudmi. Počnete v življenju nekaj, kar je bilo namenjeno nekomu drugemu. Vaše delo pa opravlja nekdo drug, ki ravno tako na napačnem mestu ob napačnem času z napačnimi ljudmi, tako kot vi. Vidite zdaj? Je kakor sestavljanka, če je vsak njen košček na pravem mestu, ustvarja pravo sliko, kot celota ustvari čudovito mojstrovino.

Spodbujam vas, pojdite in najdite svoje pravo mesto. Trenutek, ko se nehate obremenjevati z neštetimi vprašanji in čutite to izjemno energijo, ki teče skozi vas, boste začutili, da ste prispeli. Čutili, da ste na pravi poti, ob pravem času, s pravimi ljudmi. To je vaša pot svobode. To JE svoboda.

Poiščite jo, izberite jo!

Irena Kahne

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: