KAJ JE HITRA TRANSFORMACIJSKA TERAPIJA (RTT) IN KAKO LAHKO POMAGA?

Pomoč v terapiiji

Hitra transformacijska terapija ali RTT (Rapid Transformational Therapy) je vrsta terapije, ki jo je ustanovila Marisa Peer. Ena velikost ni primerna za vse in individualne tehnike ne dajo vedno željenega rezultata. RTT uporablja singularno metodo, ki vključuje najboljše elemente ostalih vrst terapij, s čimer zagotavlja celovito zdravljenje in zaradi česar ni potrebe po dolgo trajajoči terapiji z veliko seansami.

Metoda RTT je učinkovita tako pri lajšanju duševnih motenj kot tudi pri razvijanju miselne naravnanosti, usmerjene v rast. Brez zaupanja vase in samozavesti bomo skozi naše vedenje izražali lastnosti, ki nas bodo ovirale pri doseganju ciljev.

Prvi korak k transformaciji je razumevanje lastnih omejujočih prepričanj. Ko znamo te blokade prepoznati in jih potrditi, ustvarimo s tem močno orodje, s katerim jih lahko začnemo spreminjati. Ne bo nujno enostavno, lahko pa je zelo osvobajajoče, ko zaznamo lažne zgodbice, ki smo si jih dolgo časa govorili.

Občutki krivde in sramu nas zelo obremenjujejo. Del procesa transformacije je tudi odpuščanje. Ko si odpustimo za pretekle izkušnje, se s tem osvobodimo velikega bremena in lahko usmerimo pozornost naprej, ne več nazaj.

Izkušnje iz otroštva nas oblikujejo. Nekatere izmed nas so zaznamovali travmatični dogodki, ki jih moramo razumeti in predelati, saj s tem poskrbimo, da ne bodo več negativno vplivali na našo sedanjost in prihodnost.

Tudi iz na videz srečnega otroštva pa smo prinesli priučena prepričanja, ki še vedno vplivajo na naše življenje tudi v odraslosti. V otroštvu smo recimo pridobili prepričanja okoli denarja. Če so negativna, bodo ovirala naš finančni uspeh, saj si ga ne bomo dovolili.

Razumeti moramo, da prepričanja niso dejstva. Ljudje smo ustvarjeni tako, da se ves čas učimo, vendar pa bo naše razumevanje naučenega pogojeno z našimi prepričanji. Ustvarjamo si izkušnje, ki so skladne z našimi vrednotami. Dobra novica pa je, da lahko naša prepričanja in vrednote postavimo pod vprašaj ter jih kadarkoli spremenimo, če smo si jih pripravljeni pobliže ogledati in v to vložiti trud.

Ob vsej tej kompleksnosti se zdi začeti delo na sebi včasih nemogoča naloga. Toda če se ga ne lotimo, bomo zelo težko dosegali cilje na kateremkoli področju v življenju ali pa jih sploh ne bomo mogli.

Ena izmed največjih prednosti metode RTT je izjemno hiter napredek. Kot bi obliž z rane odtrgali na hitro, namesto da ga vlečemo počasi in boleče. Ko pridemo do srži blokad in se jih osvobodimo, lahko takoj nadaljujemo s pozitivno miselno naravnanostjo.

Metoda RTT lahko pomaga marsikomu, saj se svojih blokad pogosto niti ne zavedamo. Doseči svoje najvišje potenciale in usvojili miselnost, usmerjeno v rast, je cilj, ki vodi v dviganje kakovosti življenja in še dodatno podkrepi nadaljnje uspehe. Kjerkoli že smo, imamo vedno možnosti za izboljšave. Vedno obstajajo še večji cilji in nove višave, po katerih lahko posegamo.

Moramo si le dovoliti, da verjamemo, da lahko dosežemo prav vse, kar si zastavimo.

Irena

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: