S hipnozo do ozdravitve fobije

Kaj je fobija?

Fobija pomeni iracionalen, vztrajen strah pred določenim predmetom ali situacijo. Obstaja več različnih oblik fobije; lahko gre za strah pred nečim specifičnim, kot je strah pred letenjem, ali za socialno fobijo, ki povzroča stisko, ko je oseba izpostavljena socialnim situacijam. Primeri fobij pred specifičnimi stvarmi so npr. strah pred majhnimi živalmi, pred zaprtimi in majhnimi prostori in strah pred kačami. Socialne fobije pa so npr. strah pred javnim govorjenjem, pogovorom s šefom in strah pred spoznavanjem novih ljudi.

Se tudi vi spopadate s fobijo?

Strokovnjaki ocenjujejo, da ima več kot pet odstotkov populacije eno ali več klinično diagnosticiranih fobij. Fobija se običajno razvije že v otroštvu in ne izgine niti v odraslosti. Nekatere fobije, če niso obravnavane, lahko osebo oslabijo; na primer nekdo, ki se spopada z agorafobijo, strahom pred zunanjim svetom, ni sposoben zapustiti svojega doma. S fobijo se je potrebno neposredno spopasti in odpraviti neupravičen strah. Hipnoza je dokazana metoda, ki lahko ozdravi fobije.

Kako lahko pomaga hipnoza?

Hipnoza je postopek, ki v podzavestni um posameznika polaga pozitivne sugestije. Za izvajanje tega dejanja je potrebno stanje globoke sproščenosti, v katerem je podzavestni um najbolj dojemljiv za nove perspektive in ideje. Hipnotizirana oseba bo nato deležna pozitivnih perspektiv, motivacijskih spodbud, trditev, ki gradijo samozavest ter neposrednega načrta, ki zdravi fobijo.

Nove ideje, ki so predstavljene v podzavestni um povzročijo, da oseba tvori bolj zdrava prepričanja, vrednote in vzorce razmišljanja. Življenje s fobijo ni več potrebno, saj le ta lahko drugače popolnoma prevzame življenje posameznika. Ponovni prevzem kontrole in ozdravitev fobije je mogoča z uporabo hipnoze.

Dodatne prednosti hipnoze

Posameznik, ki je prestal hipnozo, bo prav tako deležen dodatnih prednosti za zdravje. Stranke poročajo o tem, da hipnoza pomiri tako njihov um kot tudi celotno telo. Odpravlja stres in kakršno koli stisko, obenem pa predstavljene pozitivne ideje in perspektive pomagajo graditi samozavest posameznika. Hipnoza ima pozitiven učinek na vsak vidik življenja posameznika. Gre za varen, nežen in pozitiven postopek, ki se lahko uporablja na ljudeh vseh starosti.

Prenehajte živeti s strahom

Hipnoza ima moč, da ozdravi vašo fobijo. Če jo resnično želite odpraviti, priporočam, da obiščete usposobljenega hipnoterapevta, ki živi na vašem območju. Hipnoza lahko vodi do mnogo srečnejšega in zdravega obstoja, ki ne vključuje fobij.

Želite mojo pomoč pri premagovanju fobij in drugih osebnih izzivov?

Za svetovanje, individualne hipnoterapije in proste termine mi pišite na info@hipno-fit.si. Z veseljem se bom srečala z vami in vam predstavila, kako vam lahko s pomočjo hipnoterapije pomagam doseči želene spremembe v vašem življenu.

vaša Irena

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: