Jutrišnja sreča se prične danes

sreča

V kolikor želite biti srečni jutri, morate na tej sreči pričeti delati danes.

Velikokrat pri svojem delu opazim in slišim, da mi rečejo: »Čakam, da se mi nasmehne sreča«, pa vendar  ta sreča  nikoli ne pride. Nekateri v nasprotju s prvimi delajo trdo, da ustvarijo v svojem življenju obilje, pa so kljub temu nesrečni, ko ugotovijo, da jim denar le-te vendarle ni prinesel.

Sreča je stanje uma in ne velikost številke na naših bančnih računih.
Sreča je čustvo in ne stvar. Vsak izmed nas, bi moral delati v smeri ustvarjanju lastne sreče.

Verjamem, da vas je večina v šoli prebrala izjemno knjigo pisatelja Richarda Bacha, Jonathan Livingston Galeb. Jaz se še vedno navdušujem nad to knjigo in predvsem nad tem stavkom:  »Če je tvoja sreča odvisna od dejanj drugih ljudi, potem imaš več kot očitno problem.«

Da bi v življenju lahko našli srečo, moramo najprej razumeti iz kje sreča prihaja. Spomini so za naš um, kakor je ogledalo za naše oči – ODSEV.

Ogledalo odseva fizično, medtem ko naši spomini odsevajo čustveno. Ko se pogledamo ogledalo v njem vidimo našo podobo, kadar pa pogledamo v naš um, pa vidimo kdo smo. Ena velika razlika med dvema je v tem, da lahko vedno spremenimo kaj vidimo v ogledalu, ne moremo pa spremeniti spominov, ki so shranjeni v našem umu.

Veliko nas, se trudi popraviti odsev, ki ga vsakodnevno vidimo v ogledalu, vendar prav nič ali pa zelo malo truda vložimo, da bi izboljšali naše misli. Vsako dejanje pa seveda ustvari spomin. Ali ste resno verjeli, da je bila oseba, ki je danes jezna in zagrenjena, včeraj vesela in srečna? Kadar se znajdemo v situaciji, kjer nas nekdo razburi ali užali, se pravzaprav mi sami odločimo ali bomo izkušnjo dodali k še enemu bolečemu spominu s svojim negativnim doživljanjem, ali pa se odločimo, da bomo ta negativna doživljanja spremenili v pozitivna dejanja in tako ustvarili pozitivne spomine.

Če želimo biti srečni jutri, moramo previdno izbirati danes, kajti naša dejanja danes bodo odsev jutrišnjim spominom in le teh se ne moremo znebiti.

Vse kar naredimo danes, bo jutrišnji odsev.

Naslednjič ko vas nekdo ujezi, namesto, da bi izbruhnili tudi vi, poskušajte si v tem trenutku zamišljati, da v rokah držite ogledalo, v katerem se njihove besede odbijejo in vrnejo nazaj k njim, tako boste v trenutku  vedeli, da so njihove besede in dejanja le odsev njih samih in nimajo nikakršne veze z nami.

Vsi si želimo, da bi nam naš odsev v ogledalu bil všeč. V kolikor pa želimo biti resnično srečni, pa je ključno da nam je všeč tudi odsev, ki ga vidimo v našem umu. Odsev ogledala ni niti približno tako močan, kakor odsev našega uma, kajti le on odseva naše misli in naša dejanja.

Odločimo se, kaj želimo pokazati z našim odsevom.

Bodo naši odsevi/spomini polni sreče in veselja, ali jeze in zagrenjenosti?

Kaj boste pa vi naredili danes, kar vam bo srečo prineslo jutri?

Irena Kahne

Si želiš ugotoviti, ali je RTT prava rešitev tudi za tvoje težave?

Rezerviraj svoje mesto za brezplačni posvet, kjer se pogovoriva o tvojih težavah in skupaj ugotoviva, če jih lahko ZA VEDNO premagava z RTT terapijo.

Če na koncu posveta želiš mojo pomoč – odlično! Hitro bova našli popoln paket hipnoterapije zate.

Če pa ugotoviš, da zadeva ni zate – nič hudega!

Vseeno tekom najinega pogovora dobiš obilo uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali rešiti tvoje težave.

*Zaradi mojega polnega urnika imam omejeno število mest za brezplačni posvet. Če zgornji gumb še deluje, imam še nekaj prostih mest.

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: