DARILO - BREZPLAČNI HIPNOTIČNI
posnetki

December je mesec obdarovanj, ker statistične številke še kar norijo, situacija pa je kakršna je in ker vem, da se vsak spopada s kakšnim lastnim strahom ali pa pozna koga, ki bi mu prav prišel trden imunski sistem, recept za hitrejše okrevanje in recept za to kako ostati miren. (neglede na to kaj se dogaja okoli tebe in s tvojim lastnim telesom) podarjam hipnotične posnetke s pomočjo katerih boste hitrejše in uspešnejše premagali svoje izzive.

Hipnoza je najmočnejše zdravilo, ki ti ga lahko podarim.
Sprejmi hipnotične posnetke in podeli link do spletne strani tudi dragim prijateljem ali družinskim članom. Naj tudi oni prevzamejo moje darilo.

Irena Kahne

Kdo sem

Verjamem, da lahko popolnoma spremenimo svoje življenje samo z eno samo mislijo, eno samo odločitvijo in enim samim korakom. Verjamem, da je moč znotraj nas močnejša od vseh izzivov, ki nam jih življenje postavi na pot. Verjamem, da smo skupaj močnejši. Verjamem v ljubezen na prvi pogled in verjamem, da se vztrajnost vedno izplača.

Moje ime je Irena in nisem bila vedno tako polna življenja in nisem bila vedno tako pozitivna. Tako kot mnogi, tudi jaz sem na svoji poti doživela veliko izzivov, ki so mojo vero v sebe omajali v temeljih.

Sem certificirana Klinična Hipnoterapevtka, regresoterapevtka in RTT (Rapid Transformational Therapy) terapevtka, RTT trenerka in mentorica ter avtorica Hipno Fit Planerja.

S pomočjo hipnoze sem že mnogim pomagala premagati strahove, izgubiti odvečne kilograme, povrniti njihovo samozavest, predvsem pa jim pomagala znova vzljubiti sebe ter jim vrnila tisti srčni utrip sreče.

Sprejmite ultimativno spodbudo k boljšemu počutju!

Zbustaj imunski sistem

Zbustaj okrevanje

Zbustaj sproščenost

Spremenite svojo miselno naravnanost – recite DA hitrejšemu okrevanju in boljšemu počutju!
Poslušajte hipnotičen posnetek vsaj 21 dni – s tem bo njegov učinek največji.

Kaj pridobite s poslušanjem hipnotičnih posnetkov?:

svežo energijo
več notranje osebne moči
pozitiven odnos do sebe
zaupanje vase in v najvišje dobro
umirjenost in stanje sproščenosti
spodbudo za hitrejše okrevanje
fokus usmerjen v uspeh in napredek
občutek varnosti in vzdržljivosti
povečanje samozavesti
povečanje motivacije
povečanje ljubezni do sebe
usmeritev v rezultate

Postavite osnovo, s pomočjo katere boste odklenili vse poti do ojačanja imunskega sistema ter povečanja energije ter lastne moči!

Moj namen je vaš uspeh.

Irena

Scroll to top

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Mindset Mastery Prijava