PONUDBA
izdelkov in coachinga

RTT TERAPIJE IN COACHINGI:

RTT paket "Silver"

Srečanje poteka tako, da te nežno popeljem v globoko sproščen trans, v katerem lahko dostopaš do svojega podzavestnega uma, ki ima vse odgovore glede temeljnega vzroka za težavo, za katero si poiskal/-a pomoč certificiranega terapevta RTT hipnoterapije.
Cena: 300,00 €

RTT paket "Diamond"

Srečanje poteka tako, da te nežno popeljem v globoko sproščen trans, v katerem lahko dostopaš do svojega podzavestnega uma, ki ima vse odgovore glede temeljnega vzroka za težavo, za katero si poiskal/-a pomoč certificiranega terapevta RTT hipnoterapije.
Cena: 990,00 €

VIP paket "Eliksir Svobode"

6-tedensko popotovanje na katerem se osvobodiš okov svojih tegob, odkriješ svoj najboljši jaz in z njegovo pomočjo zaživiš lahkotno in polno življenje, kot si ga zaslužiš…
Cena: 450,00 €

Hipnoterapija

Obstaja neverjetno veliko ljudi, ki jim je hipnoza spremenila življenje in jim pomagala doseči svoje cilje. Kot hipnoterapevtka in RTT terapevtka sem bila tudi sama priča ogromno neverjetnim transformacijam. Na milijone ljudi prisega, da jim je hipnoterapija pomagala z mnogimi težavami, kot so izguba telesne teže, prenehanje s kajenjem, ostalimi zasvojenostmi, pomagala jim je pri dvigu samozavesti, fobijah, stresu, uspehu in še mnogih ostalih problemih.
Cena: 60,00 €

Pozitivna psihologija – coaching

Vem, želiš biti srečna, zadovoljna in uspešna. Tukaj sem, da ti pomagam. Kot podpora, kot mentorica, kot coach pozitivne psihologije.
Cena: 60,00 € – 450,00 €

Mentorstvo

Dlje trajajoči individualni program coachinga, pri katerem se vam še posebej posvetim. Prijavite se na brezplačen spoznavni klic, da pregledava možnosti sodelovanja.
Cena: prvo srečanje: 90,00 €, vsa nadaljnja srečanja 60,00 €

POSNETE RTT TERAPIJE:

Posneta RTT terapija "Vredna uspeha" - na voljo od 5.9. dalje

To je mama vseh blokad! Vsi, prav vsi se soočamo s tem strahom. Nekoč, nekje je namreč tvoja podzavest pričela verjeti, da si pravzaprav ne želiš uspeti, ali da uspeh zate ni mogoč. Zato ga danes podzavestno odganjaš stran. Morda te je strah, da bo čez noč izginil, ali da bo uspeh s seboj prinesel nekaj slabega. Čas je, da svoje misli odpreš uspehu! Danes!
Cena: 111,00 €

Posneta RTT terapija "Ustavi notranjega saboterja" - na voljo od 5.9. dalje

Si naveličana občutka, da nisi vredna ali dovolj kvalificirana za stvari, ki jih želiš početi? Da si obstala na mestu? Se ti zgodi, da si narediš načrt, potem pa pričneš dvomiti vase? Se trudiš, da bi se predstavila kot strokovnjakinja, pa te dvom drži nazaj? Potem je ta posnetek pravi zate!
Cena: 111,00 €

Posneta RTT terapija "Odkleni finančni uspeh" - na voljo od 5.9. dalje

Vedno zaračunaš premalo? Imaš težave s postavljanjem cene? Ne zaslužiš denarja za katerega VEŠ, da bi ga v tvoji branži lahko? Morda se ne čutiš vredne, da bi zaslužila več ali pa si odraščala v družini, kjer so bile težave z denarjem del življenja. Če si prepoznaš v blokadah s tega področja, začni tukaj. Ta posnetek ti bo pomagal do odgovorov na tvoja vprašanja.
Cena: 111,00 €

Posneta RTT terapija "Samozavestno vidna" - na voljo od 5.9. dalje

Imaš izredne izzive z objavljanjem vsebine na socialnih omrežjih? Te skrbi, kaj bodo mislili drugi ali pa se sprašuješ, če te bodo ljudje sploh razumeli? Če si dovolj jasna, zanimiva, če daješ ljudem vrednost? Potem se soočaš s problemom blokade vidnosti. Zato je ta posnetek kot nalašč zate!
Cena: 111,00 €

Personalizirana hipnotična vizualizacija

Izjemno močan personaliziran posnetek za samohipnozo, ki ga ustvarim in prilagodim posebej zate, da ti pomaga reševati tvoj trenutne življenske izzive.
Cena: 50,00 €

Transformacijski posnetek "Vredna uspeha"

Transformacijski posnetek iz RTT terapije "Vredna uspeha". To je mama vseh blokad! Vsi, prav vsi se soočamo s tem strahom. Nekoč, nekje je namreč tvoja podzavest pričela verjeti, da si pravzaprav ne želiš uspeti, ali da uspeh zate ni mogoč. Zato ga danes podzavestno odganjaš stran. Morda te je strah, da bo čez noč izginil, ali da bo uspeh s seboj prinesel nekaj slabega. Čas je, da svoje misli odpreš uspehu! Danes!
Cena: 35,00 €

Transformacijski posnetek "Sindrom nevrednosti"

Transformacijski posnetek iz RTT terapije "Sindrom nevrednosti". Si naveličana občutka, da nisi vredna ali dovolj kvalificirana za stvari, ki jih želiš početi? Da si obstala na mestu? Se ti zgodi, da si narediš načrt, potem pa pričneš dvomiti vase? Se trudiš, da bi se predstavila kot strokovnjakinja, pa te dvom drži nazaj? Potem je ta posnetek pravi zate!
Cena: 35,00 €

Transformacijski posnetek "Odkleni finančni uspeh"

Transformacijski posnetek iz RTT terapije "Odkleni finančni uspeh". Vedno zaračunaš premalo? Imaš težave s postavljanjem cene? Ne zaslužiš denarja za katerega VEŠ, da bi ga v tvoji branži lahko? Morda se ne čutiš vredne, da bi zaslužila več ali pa si odraščala v družini, kjer so bile težave z denarjem del življenja. Če si prepoznaš v blokadah s tega področja, začni tukaj. Ta posnetek ti bo pomagal do odgovorov na tvoja vprašanja.
Cena: 35,00 €

Transformacijski posnetek "Samozavestno vidna"

Transformacijski posnetek iz RTT terapije "Samozavestno vidna". Imaš izredne izzive z objavljanjem vsebine na socialnih omrežjih? Te skrbi, kaj bodo mislili drugi ali pa se sprašuješ, če te bodo ljudje sploh razumeli? Če si dovolj jasna, zanimiva, če daješ ljudem vrednost? Potem se soočaš s problemom blokade vidnosti. Zato je ta posnetek kot nalašč zate!
Cena: 35,00 €

ČLANSTVA:

Mindset Mastery online program

21-dnevni program MINDSET Mastery za pravo miselno naravnanost, ker lahko dosežete vse, kar si želite in še več.
Cena: 99,00 €

Mesečno članstvo Neustavljiva

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ. Spremeni svojo miselnost. Utišaj notranjega saboterja in kritika. Najdi svojo notranjo moč in namen. Tudi ti lahko … zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!
Cena: 29,00 €/m

POSNETKI HIPNOTIČNIH KOPELI:

Paket posnetkov 4 hipnotičnih kopeli po izbiri

Vabim vas k poslušanju teh posebnih hipnotičnih vizualizacij, s katerimi se bomo naučili spustiti vse skrbi in bomo zopet začutili sebe!
Cena: 40,00 €

Hipnotični posnetek “Gospodar svojega časa”

Želite bolj kvalitetno upravljati s svojim časom? Hrepenite po tem, da bi našli čas zase in za vse nerealizirane plane?
Cena: 18,00 €

Hipnotični posnetek “Hitra manifestacija”

Hrepenite po novi resničnosti in drugačnem življenju? Želite aktivirati svoj neskončen potencial? Pridružite se mi na vodenem hipnotičnem popotovanju, kjer bomo vstopili v vzporedno resničnost in aktivirali proces hitre manifestacije!
Cena: 18,00 €

Hipnotični posnetek “Jaz sem ljubezen”

V kolikor se želite imeti bolj radi, se sprejemati in verjeti v svoje sposobnosti in zmožnosti, potem bo ta hipnotični posnetek pravi korak k uresničitvi le tega.
Cena: 18,00 €

Hipnotični posnetek “Moje poslanstvo”

Iščete svoje poslanstvo? Svoj smisel? Svoj namen? Če ja, potem berite dalje… Pa saj ne misliš resno, ane? To je bil stavek, ki sem ga dostikrat slišala od drugih ljudi, ko sem izjavila nekaj drugačnega. Drugačnega in izven moje cone udobja.
Cena: 18,00 €

Hipnotični posnetek “Obilje”

Kakšna čustva ali misli v vas zbudi beseda denar? So pozitivna ali negativna? Se veselite zaslužiti še več denarja? Se o njem ne želite pogovarjati, ker imate mogoče še kak dolg ali kredit? Je možno, da ne razumete, zakaj ga je tako težko dobiti, zaslužiti? Lahko pa da ga enostavno dobite, vendar traja zelo kratko in hitro zopet odide od tebe?
Cena: 18,00 €

Hipnotični posnetek “Prejšnja življenja”

So vas kdaj zanimala prejšnja življenja? Kdo in kaj ste bili? Kje ste živeli? Tokrat vas popeljem nazaj, nazaj skozi čas v prejšnja obdobja… Prejšnja življenja.
Cena: 18,00 €

Hipnotični posnetek “Priklic denarja”

Hrepenite po večji finančni stabilnosti? Želite obilju narediti prosto pot? Pridružite se mi na vodenem hipnotičnem popotovanju, kjer bomo vstopili v vzporedno resničnost in aktivirali proces priklica denarja v naše življenje z uporabo zakona privlačnosti!
Cena: 18,00 €

Hipnotični posnetek “Spoznaj svoje vodnike”

Verjamete v vodnike? Višje vodstvo? Angele varuhe? Si jih želite spoznati? Z njimi poklepetati? V tem posebnem posnetku vas popeljem k njim. V njihovo kraljestvo, kjer se bomo z njimi podružili, jih vprašali kaj nas zanima in mogoče celo izvedeli ime našega individualnega varuha vodnika.
Cena: 18,00 €

Hipnotični posnetek “Prebudi svojo intuicijo”

Pridružite se mi na vodenem hipnotičnem popotovanju, kjer bomo vstopili v vzporedno resničnost in prebudili vašo intuicijo.
Cena: 18,00 €

Hipnotični posnetek “Fokus – bodi v trenutku”

V tej posebni hipnotični kopeli vas bom nežno popeljala skozi kvantna polja neskončnih možnosti in poskrbela, da se boste povezali s seboj in zopet našli svoj fokus, da bo vaš vsakdan še bolj produktiven!
Cena: 18,00 €

OSTALO:

Hipno Fit Planer

Se trudiš s telesno preobrazbo? Ali pa želiš spremeniti nekatere svoje navade ali bolje doseči zastavljene cilje? Predstavljam ti najboljšega pomočnika pri tvoji preobrazbi.
Cena: 34,99 €

Scroll to top

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: