Čestitke! Tvoje naročilo je bilo uspešno oddano!

Če je bila tvoje izbrano plačilno sredstvo kreditna kartica, potem je bila uspešno “sprocesirana” in ti bom v roku 24 ur na email poslala tvoje privat geslo za dostop do tečaja.

V kolikor si izbrala plačilo preko TRR-ja, pa na email v roku 10 minut prejmeš podatke za nakazilo. Dostop do samih vsebin, pa ti pošljem, takoj ko prejmem tvoje plačilo.

*Opomba: V obeh primerih (za dostope in za podatke za nakazilo) preveri, ali je morda email končal v mapici “spam” oziroma “promocije”:

Ker imava do prejetja tvojega dostopa oziroma podatkov za nakazilo še nekaj minut, bi ti rada razkrila, s čim se ukvarjam zadnja 2 meseca.

V tem času smo z ekipo namreč staknili glave in začeli razmišljati, kako lahko praktično GARANTIRAMO, da lahko prideš do super rezultatov in boljšega življenja.

Tako smo prišli do ene zanimive rešitve, ki je bolj “kompletna”, kot karkoli drugega, kar sem kadarkoli ponudila tebi in ostalim članicam naše skupnosti.

Ker ta rešitev vsebuje ogromno različnih vsebin (in kar nekaj mojega individualnega časa), zadeva ni poceni in te tudi ne silim, da jo izkoristiš.

Če pa si nekdo, ki si res želi svoje življenje – po hitrem postopku – spremeniti na bolje, ti zna biti zadeva všeč…

V kolikor se želiš odzvati zgornjemu vabilu (in izkoristiti tisti dodaten popust), potem klikni na spodnji gumb in izpolni neobvezujočo prijavo na naslednji strani…

Če te dodatne ponudbe ne želiš izkoristiti, pa nič narobe – v tem primeru preprosto zapri to spletno stran in spremljaj svoj E-mail, saj ti bom v kratkem poslala tvoj dostop do vsebin (ali pa podatke za nakazilo, če si izbrala plačilo preko TRR-ja)

Navijam zate!

Irena Kahne

P.S. Če po desetih minutah od naročila, še vedno nisi prejela podatkov za nakazilo (ali pa po 24 urah še nisi prejela dostopa), prosim poglej tudi spam in promotions zavihek. Če emaila tudi tam ne najdeš, mi prosim piši na info@irenakahne.com.

2022 © Irena Kahne

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: