Čestitke! Tvoje naročilo je bilo uspešno oddano!

Če je bila tvoje izbrano plačilno sredstvo kreditna kartica, potem je bila uspešno “sprocesirana” in bo dostop do NEUSTAVLJIVE (skupaj z bonusi, če si se odločila zanje) na tvoj email prispel v najkasneje 24 urah.

V kolikor si izbrala plačilo po predračunu, pa slednjega prav tako prejmeš na e-mail. Dostop do samih vsebin, pa ti pošljem najkasneje v 24 urah od trenutka, ko ta predračun poravnaš.

*Opomba: V obeh primerih (za dostope in za podatke za nakazilo) preveri, ali je morda email končal v mapici “spam” oziroma “promocije”:

Ker imava do prejetja zgornjih emailov še nekaj časa, bi ti rada razkrila, s čim se ukvarjam zadnja 2 meseca.

V tem času smo z ekipo namreč staknili glave in začeli razmišljati, kako lahko praktično GARANTIRAMO, da lahko prideš do super rezultatov in boljšega življenja.

Tako smo prišli do ene zanimive rešitve, ki je bolj “kompletna”, kot karkoli drugega, kar sem kadarkoli ponudila tebi in ostalim članicam naše skupnosti.

Ker ta rešitev vsebuje ogromno različnih vsebin (in kar nekaj mojega individualnega časa), zadeva ni poceni in te tudi ne silim, da jo izkoristiš.

Če pa si nekdo, ki si res želi svoje življenje – po hitrem postopku – spremeniti na bolje, ti zna biti zadeva všeč…

V kolikor se želiš odzvati zgornjemu vabilu (in izkoristiti tisti dodaten popust), potem klikni na spodnji gumb in izpolni neobvezujočo prijavo na naslednji strani…

Če te dodatne ponudbe ne želiš izkoristiti, pa nič narobe – v tem primeru preprosto zapri to spletno stran in komaj čakam, da se druživa v Neustavljivi 🙂

Navijam zate!

Irena Kahne

P.S. Če po desetih minutah od naročila, še vedno nisi prejela nobenega emaila od mene, prosim poglej tudi spam in promotions zavihek. Če emaila tudi tam ne najdeš, mi prosim piši na info@irenakahne.com.

2022 © Irena Kahne

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: