MINDSET
mastery

mindset mastery program

Biti podjetnik ni vedno enostavno, biti uspešen podjetnik pa je sploh zgodba zase. Da bi dosegli ta nivo, morate opustiti prepričanja o tem, kaj je zahtevno, in se osredotočiti samo na to, kako velik pečat lahko v resnici pustite.

Investicija za program je 99 eur

Zastaviti vam želim nekaj vprašanj:

1. Čutite, da ne dosegate uspeha, kakršnega si zaslužite?
2. Garate, vendar vaši rezultati ne odražajo vašega truda?
3. Opazujete, kako ljudje okoli vas dosegajo svoje cilje, in se sprašujete, zakaj pri vas ni tako?

Če ste na katerega od teh vprašanj odgovorili pritrdilno, si upam trditi, da vem, kje imate težavo.

V miselni naravnanosti.

Zveni povsem enostavno, kajne? Zadeva pa gre dejansko globlje od tega, da si govorite, da nekaj zmorete. Miselna naravnanost, usmerjena v rast, je stvar podzavesti in kot taka del vaše biti na intuitivni ravni. Zakaj je to tako pomembno? - 80 % vašega poslovnega uspeha je pogojenega z vašo notranjostjo, zato je nujno, da postavite trdno osnovo, s pomočjo katere boste lahko odklenili vse vaše potenciale. To je manjkajoči člen med podjetnikom, ki je ves čas pod pritiskom, in tistim, ki je uspešen.

Deborah

Deborah Krempl Doplihar

Osebni trener – trener za kvalitetno, uspešno življenje

Ona, Irena mi je pomagala se soočiti z resnico, ki sem jo vedela, a jo potisnila globoko, globoko v svojo podzavest. Pomagala, da sem jo povlekla na plano, sprejela,  spremenila svojo moč, kako s tem živet, kako se s tem soočiti in kako končno to premagati.

Dijana Llugolli

Dijana Llugolli

Global Business Coach, NLP, LOA & Goal Mapping practioner

Mmmmm, a veš kako pomemben je prvi vtis? Tisti, ki te nikoli ne zmoti. Tisti, ki bo za vedno spremljal celoten odnos z določeno osebo. Moj prvi vtis z Ireno je bil angelski, njen nasvet za opustitev določene "slabe navade" mi je odpihnil misel na kavo ...

Nina

Nina Mohorič Pajić

Online Business Manager

Na hipnoterapijo k Ireni sem prišla sproščena in z radovednostjo. Irena me je na terapijo pripravila in mi prijazno in profesionalno razložila potek ter kaj lahko pričakujem. Izkušnja hipnoterapije je bila zelo sproščujoča in zanimiva.

Deborah

Deborah Krempl Doplihar – Osebni trener – trener za kvalitetno, uspešno življenje

Ona, Irena mi je pomagala se soočiti z resnico, ki sem jo vedela, a jo potisnila globoko, globoko v svojo podzavest.

Dijana Llugolli

Dijana Llugolli, Global Business Coach, NLP, LOA & Goal Mapping practioner

Mmmmm, a veš kako pomemben je prvi vtis? Tisti, ki te nikoli ne zmoti. Tisti, ki bo za vedno spremljal celoten odnos z določeno osebo.

Nina

Nina Mohorič Pajić, Online Business Manager

Na hipnoterapijo k Ireni sem prišla sproščena in z radovednostjo.

Med vami in najuspešnejšimi podjetniki v osnovi ni nobene razlike. Potrebujete le tri učinkovita orodja, s katerimi boste premostili vaše blokade.

PRAVO
miselno naravnanost.

PRAVO
motivacijo.

PRAVI
plan aktivnosti.

Pomagam vam lahko najti vse manjkajoče koščke in jih sestaviti v celoto, da boste postali neustavljivi na poti do vašega uspeha. Našli boste svoj višji namen, ki bo v skladu z vašimi najpomembnejšimi vrednotami, zaradi česar se bo vaš uspeh zgodil zlahka, brez truda.

Pridružite se mi na 21-dnevnem programu Mindset Mastery za miselno naravnanost in pomagala vam bom odkriti, kako lahko dosežete vse, kar si želite, in še več.

V naslednjem tednu ali dveh vam bom omogočila dostop po nižji ceni za prve prijave, zato skrbno spremljajte sporočila.

Investicija za program: 99 eur

Moj namen je vaš uspeh. Irena

Irena Kahne

Kdo sem

Verjamem, da lahko popolnoma spremenimo svoje življenje samo z eno samo mislijo, eno samo odločitvijo in enim samim korakom. Verjamem, da je moč znotraj nas močnejša od vseh izzivov, ki nam jih življenje postavi na pot. Verjamem, da smo skupaj močnejši. Verjamem v ljubezen na prvi pogled in verjamem, da se vztrajnost vedno izplača.

Moje ime je Irena in nisem bila vedno tako polna življenja in nisem bila vedno tako pozitivna. Tako kot mnogi, tudi jaz sem na svoji poti doživela veliko izzivov, ki so mojo vero v sebe omajali v temeljih.

Sem certificirana Klinična Hipnoterapevtka, regresoterapevtka in RTT (Rapid Transformational Therapy) terapevtka, RTT trenerka in mentorica ter avtorica Hipno Fit Planerja.

S pomočjo hipnoze sem že mnogim pomagala premagati strahove, izgubiti odvečne kilograme, povrniti njihovo samozavest, predvsem pa jim pomagala znova vzljubiti sebe ter jim vrnila tisti srčni utrip sreče.

Scroll to top

Povpraševanje - Mindset Mastery "Gold"

Povpraševanje - Mindset Mastery "Diamond"

Mindset Mastery Prijava

Naročilo - Hipno fit planer

Naročilo - Personalizirana hipnotična vizualizacija

Povpraševanje - Mindset Mastery "Silver"