DOSEŽI BOLJŠE POSLOVNE REZULTATE
s hipnozo

(Ponedeljek, 15. novembra ob 18.00 na Zoomu.)

Poslovni svet je po navadi poln izzivov, ki jih moramo premagati, da pridemo do zastavljenega cilja. Vsi poslovneži imamo za cilj doživeti uspeh. Dosegati rezultate, ki smo si jih zastavili. Pa včasih nikakor ne pridemo do cilja.

Tudi v poslovnem svetu delujemo na avtomatiko. 95 % našega delovanja izhaja iz nezavednega uma. In ja, to velja tudi v poslovnem svetu. Sami sebe bremzamo, da ne naredimo premika, ki smo ga zmožni.  Vlagamo v svoje znanje, pilimo svoje sposobnosti, opazimo nove poslovne priložnosti, pa vendar se včasih vrtimo v krogu in ničesar ne premaknemo.

Kako si lahko pri tem pomagamo s hipnozo in RTT (Rapid Transformational Therapy), s katero se ukvarjava z Ano Trampuž, izveš na tej delavnici.

Na delavnici Kako s hipnozo do boljših poslovnih rezultatov izveš:

  • kako pomembne so tvoje vsakodnevne navade in katere so nujne za dobro poslovanje,
  • kako tvoj notranji dialog vpliva na tvoje odločitve,
  • kako pomembne so zmage dneva,
  • kako se počutiš po mini hipnozi, ki jo boš izkusil.

Pripomočki za delavnico:

  • svinčnik (kuli, barvico, karkoli, kar piše na papir 🙂
  • prazen list papirja
  • zvezek, če rad zapisuješ med delavnicami

Zakaj bi poslušal naju z Ano? 

Ker sva na svoji poslovni poti, ker sva marsikaj že preizkusile (padci, vzponi, izguba motivacije, lastne blokade, …) , največji plus pa je ta, da se kot RTT terapevtki vsakodnevno ukvarjava s tem, kako deluje naš um in kako si s pomočjo hipnoze lahko pomagamo, da se uspešno spopademo z vsemi (poslovnimi) izzivi.

Z udeležbo dobiš novo izkušnjo, dodatno znanje, brco v rit, motivacijo, opomnik, da narediš korak v smer, ki jo do sedaj mogoče nisi niti opazil.

VESELIM SE, DA
se spoznava

Vidimo se v ponedeljek, 15. novembra ob 18.00 na Zoomu. Povezavo na dogodek dobiš v svoj e-nabiralnik na dan predavanja. Cena za udeležbo je 15 €.

Scroll to top

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: