DELAVNICA
samohipnoze

Zakaj ne bi poskusili na tako naraven in nam lasten način opustiti stare razvade, zakaj ne bi strahov, fobij in tesnobe zamenjali za mirnost in ne nazadnje, zakaj ne bi izboljšali svoje samopodobe in pridobili zdrave samozavesti.

Kadar iščeš spremembo zase, je samohipnoza eden izmed najbolj učinkovitih načinov za dosego le-te. Uporablja se lahko kjerkoli in kadarkoli.

Pravzaprav ni pomembno ali iščeš samo možnost, da sprostiš občutke stresa in tesnobe, si morda želiš izboljšati slabe navade ali premagati določen življenjski izziv, tehnike samohipnoze ti lahko pomagajo.
Kaj potrebuješ? Zgolj željo po spremembi in odprt um in srce. Ni namreč pravega ali napačnega načina kako lahko poskusiš s samohipnozo.

Kaj samohipnoza pravzaprav je?

Gre za metodo samozdravljenja. To popolnoma naravno stanje zavesti se nam zgodi večkrat dnevno, a se ga niti ne zavedamo. Stanje samohipnoze doživljamo tako ob različnih, povsem življenjskih situacijah: ko gledamo zanimiv film, beremo knjigo, vidimo oglas, poslušamo glasbo, pa tudi kadar z zanimanjem poslušamo kakšen navdihujoč govor. Zanimivo je, da majhni otroci večino dneva preživijo v stanju samohipnoze, v nekem svojem svetu.

Gre za naravno stanje globoke mentalne in fizične sprostitve telesa in uma, ki omogoča popoln stik s samim seboj in z našo podzavestjo. V stanju hipnoze tako lahko komuniciramo z našo podzavestjo, z določenimi sugestijami in ponavljanjem afirmacij pa menjamo obstoječe zapise v podzavesti z novimi informacijami, ki nas podpirajo in spreminjajo naše življenje na bolje.

Kaj je pri samohipnozi zares pomembno?

Ključ do spremembe se skriva v ponavljanju in potrpežljivosti. Ponavljanje, ki nas vabi v rutino, da seanso samohipnoze ponavljamo vsakodnevno in po drugi strani potrpežljivost, saj traja nekaj časa, da uresničimo spremembo in uvedemo v naše življenje novo navado.

Mnogo ljudi, ki so prakticirali metode samohipnoze je poročalo o takojšnjem občutku umirjenosti in relaksacije. In vsi ti so sledili določenemu protokolu:

Prijetno, mirno okolje, v katerem ni motilcev (npr. telefona, hišnih ljubljenčkov, otrok, drugih družinskih članov).

Osredotočenost na to, kako se želiš počutiti – to pomaga vstopiti v del uma, kjer verjameš vase in v to, da je mogoče manifestirati pozitivne spremembe v svoje življenje.

Uporaba afirmacij – za spodbujanje novih pozitivnih misli in idej.

Ustvarjanje rutine – ponavljanje metod samohipnoze dnevno, kar ustvarja prijetno navadno z dolgoročnimi učinki.

Je res tako preprosto?

Sledenje par preprostim postopkom naredi samohipnozo kot najbolj enostaven, direkten in hkrati najbolj naraven način komuniciranja z našo podzavestjo, kjer se lahko v tem stanju zavesti dogajajo globoke transformacije in zdravilni procesi.

Kaj se bomo naučili na delavnici samohipnoze?

Kako v hipnotično stanje vstopamo sami.
Naučili se bomo sestavljati sugestije.
Spoznali bomo pripomočke, za vstopanje v samohipnozo.
Naučili se bomo kvalitetno sestaviti samohipnozo.
Spoznali besede, ki jih moramo uporabljati za najboljši učinek.
Začeli spreminjati svoje življenje, ki bo podpiralo nas same in odpiralo naš potencial.

Kako bo delavnica potekala?

Delavnica poteka v celoti preko spleta, razdeljena po modulih kjer bomo spoznali vse potrebno za samostojno delo in se naučili kako si pripraviti posnetek, ki nas bo vodil v samohipnozo za kar najboljše učinke.

Cena delavnice je 199 EUR

Irena Kahne

Zdravo, močna ženska,

v veselje in čast mi je, da se želiš najti, da iščeš pot do tega da postaneš NEUSTAVLJIVA. Veselim se tvoje rasti, sprememb in uspehov!

Verjamem, da lahko popolnoma spremenimo svoje življenje samo z eno samo mislijo, eno samo odločitvijo in enim samim korakom. Verjamem, da je moč znotraj nas močnejša od vseh izzivov, ki nam jih življenje postavi na pot. Verjamem, da smo skupaj močnejši. Verjamem v ljubezen na prvi pogled in verjamem, da se vztrajnost vedno izplača.

Moje ime je Irena in nisem bila vedno tako polna življenja in nisem bila vedno tako pozitivna. Tako kot mnogi sem tudi jaz na svoji poti doživela veliko izzivov, ki so mojo vero v sebe omajali v temeljih.

Skozi leta izobraževanj sem tako postala Klinična Hipnoterapevtka, Mojster Praktik Hipnoze, Regresoterapevtka, Advanced RTT terapevtka, RTT trener, Positive Psychology Coach, mentorica in avtorica.

Največja novost, ki jo s ponosom predstavljam je, da sem pridobila s strani ABH (American Board of Hypnotherapy) akreditacijo za TRENERJA HIPNOZE in tako postala prva slovenka, akreditirana s strani ABH, ki nosi ta naziv.

Tako bom poleg stalne prakse s svojimi klienti izvajala mednarodna izobraževanja za nove Praktike Hipnoze in Mojstre Praktike Hipnoze ter ostale delavnice. Tako je nastal inštitut pod imenom MINDOLOGY INSTITUTE.

S pomočjo hipnoze sem že mnogim pomagala premagati strahove, izgubiti odvečne kilograme, povrniti njihovo samozavest, predvsem pa jim pomagala znova vzljubiti sebe ter jim vrnila tisti srčni utrip sreče.

Želim da postaneš zmagovalka, da postaneš NEUSTAVLJIVA! Čakam te na drugi strani!

Moj namen je vaš uspeh.

Irena

Scroll to top

MESEČNO ČLANSTVO "NEUSTAVLJIVA"

Program NEUSTAVLJIVA je močno orodje za vsako žensko, ki želi odkriti vse svoje POTENCIALE in svojo MOČ.
Spremeni svojo miselnost, utišaj notranjega saboterja in kritika ter najdi svojo notranjo moč in namen.
Tudi ti lahko zaživiš svobodno, uspeha polno in NEUSTAVLJIVO življenje!

Predstavljam ti nov program, ki sem ga ustvarila z mislijo nate.

Preberi več >

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: