85%
Čudovito! Samo še en majhen korak ti je ostal, da prideš do NOVEGA Tečaja Samohipnoze po rojstnodnevno znižani ceni - 199 € 44 €.

Vse informacije za začetek tečaja in dostop do vsebin dobiš na svoj email naslov v roku 24 ur, kar pomeni, da lahko začneš ta neprecenljiva znanja “srkati” že jutri (morda celo danes). Vse, kar moraš narediti sedaj, je zgolj to, da vneseš svoje podatke v spodnja polja in izbereš želeni način plačila.

Naročilo je rezervirano še:

1
Podatki plačnika
1
Tečaj Samohipnoze
Tečaj Samohipnoze × 1
44,00
Delni znesek 44,00
Znesek 44,00

Podatki plačnika

Povzetek naročila

Izdelek
Znesek
1
Tečaj Samohipnoze
Tečaj Samohipnoze × 1
44,00
Delni znesek 44,00
Znesek 44,00

Način plačila

  • Opravi varno plačilo s kartico Mastercard, Maestro ali Visa. Prosim, da po kliku na gumb za plačilo počakaš nekaj trenutkov (proces lahko traja nekaj sekund) in slediš navodilom za potrditev spletnih nakupov na tvoji bančni aplikaciji.

Irena Kahne

Zdravo, močna ženska!

V veselje in čast mi je, da se želiš najti, da iščeš pot do tega da postaneš NEUSTAVLJIVA. Veselim se tvoje rasti, sprememb in uspehov!

Verjamem, da lahko popolnoma spremeniš svoje življenje samo z eno samo mislijo, eno samo odločitvijo in enim samim korakom.

Verjamem, da je moč znotraj tebe močnejša od vseh izzivov, ki ti jih življenje postavi na pot.

Moje ime je Irena in nisem bila vedno tako polna življenja in nisem bila vedno tako pozitivna. Tako kot mnogi sem tudi jaz na svoji poti doživela veliko izzivov, ki so mojo vero v sebe omajali v temeljih.

Skozi leta izobraževanj sem tako postala Klinična Hipnoterapevtka, Mojster Praktik Hipnoze, Regresoterapevtka, Advanced RTT terapevtka, RTT trener, Positive Psychology Coach, mentorica in avtorica.

Največja novost, ki jo s ponosom predstavljam je, da sem pridobila s strani ABH (American Board of Hypnotherapy) akreditacijo za TRENERJA HIPNOZE in tako postala prva slovenka, akreditirana s strani ABH, ki nosi ta naziv.

Tako bom poleg stalne prakse s svojimi klienti izvajala mednarodna izobraževanja za nove Praktike Hipnoze in Mojstre Praktike Hipnoze ter ostale delavnice. Tako je nastal inštitut pod imenom MINDOLOGY INSTITUTE.

S pomočjo hipnoze sem že mnogim pomagala premagati strahove, izgubiti odvečne kilograme, povrniti njihovo samozavest, predvsem pa jim pomagala znova vzljubiti sebe ter jim vrnila tisti srčni utrip sreče.

Želim da postaneš zmagovalka, da postaneš NEUSTAVLJIVA! Čakam te na drugi strani!

Moj namen je TVOJ uspeh.

Irena

2022 © Irena Kahne

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: