85%
Čestitke! Le še en majhen korak ti je ostal, da se pridružiš skupnosti NEUSTAVLJIVA in to s kar 48% božično-novoletnega popusta!

Vse informacije in dostope do skupnosti dobiš na svoj email naslov v roku desetih minut, kar pomeni, da se nam lahko pridružiš že DANES! Vse, kar moraš narediti sedaj, je zgolj to, da vneseš svoje podatke v spodnja polja in izbereš želeni način plačila.

Naročilo je rezervirano še:

1
Podatki plačnika
1
Neustavljiva - tema meseca
Neustavljiva - tema meseca × 1
39,00
Delni znesek 39,00
Znesek 39,00

Podatki plačnika

Povzetek naročila

Izdelek
Znesek
1
Neustavljiva - tema meseca
Neustavljiva - tema meseca × 1
39,00
Delni znesek 39,00
Znesek 39,00

Način plačila

  • Opravi varno plačilo s kartico Mastercard, Maestro ali Visa. Prosim, da po kliku na gumb za plačilo počakaš nekaj trenutkov (proces lahko traja nekaj sekund) in slediš navodilom za potrditev spletnih nakupov na tvoji bančni aplikaciji.

Irena Kahne

Zdravo, močna ženska!

V veselje in čast mi je, da se želiš najti, da iščeš pot do tega da postaneš NEUSTAVLJIVA. Veselim se tvoje rasti, sprememb in uspehov!

Verjamem, da lahko popolnoma spremeniš svoje življenje samo z eno samo mislijo, eno samo odločitvijo in enim samim korakom.

Verjamem, da je moč znotraj tebe močnejša od vseh izzivov, ki ti jih življenje postavi na pot.

Moje ime je Irena in nisem bila vedno tako polna življenja in nisem bila vedno tako pozitivna. Tako kot mnogi sem tudi jaz na svoji poti doživela veliko izzivov, ki so mojo vero v sebe omajali v temeljih.

Skozi leta izobraževanj sem tako postala Klinična Hipnoterapevtka, Mojster Praktik Hipnoze, Regresoterapevtka, Advanced RTT terapevtka, RTT trener, Positive Psychology Coach, mentorica in avtorica.

Največja novost, ki jo s ponosom predstavljam je, da sem pridobila s strani ABH (American Board of Hypnotherapy) akreditacijo za TRENERJA HIPNOZE in tako postala prva slovenka, akreditirana s strani ABH, ki nosi ta naziv.

Tako bom poleg stalne prakse s svojimi klienti izvajala mednarodna izobraževanja za nove Praktike Hipnoze in Mojstre Praktike Hipnoze ter ostale delavnice. Tako je nastal inštitut pod imenom MINDOLOGY INSTITUTE.

S pomočjo hipnoze sem že mnogim pomagala premagati strahove, izgubiti odvečne kilograme, povrniti njihovo samozavest, predvsem pa jim pomagala znova vzljubiti sebe ter jim vrnila tisti srčni utrip sreče.

Želim da postaneš zmagovalka, da postaneš NEUSTAVLJIVA! Čakam te na drugi strani!

Moj namen je TVOJ uspeh.

Irena

Poglej si, kaj o teh materialih menijo naše Neustavljive članice…

2022 © Irena Kahne

Mindset Mastery Prijava

Izpolnite spodnja polja
za prejem brezplačnih posnetkov

Izpolni spodnja polja za prijavo:

Izpolni spodnja polja za prijavo: